Начало Видео Тайрън Уудли поиска мач с Конър (ВИДЕО)

Тайрън Уудли поиска мач с Конър (ВИДЕО)

Тайрън Уудли поиска мач с Конър (ВИДЕО)
0

Бившият шампион на UFC в полусредна категория – Тайрън Уудли (19-4-1) отправи директно предизвикателство към бившият шампион в категориите перо и лека – Конър МакГрегър (21-4) за среща в Октагона.

36-годишният американец загуби пояса си на UFC 235 от Камару Усман и по всичко изглежда, че може и да не получи моментален реванш. На въпрос какво би направил с ирландеца, ако той бе на мястото на Дейна Уайт, Уудли отговори така:

Снимка: БТА

„Бих му казал да си седне на задника и да се бие с Тайрън Уудли. И двамата загубихме последните си срещи за титли. Не си в позиция, в която да казваш какво да се случи. Започна огромна религиозна и културна война, разби телефона на фен, постоянно се забъркваш в проблеми и постоянно ти се разминава.

Абсолютно сериозен съм. Не се бях замислял над тази възможност, но се замислям следното… Искаш да се биеш със Серони – той никога не е бил шампион. Искаш да се биеш с Нейт Диас – и той никога не е бил шампион. Искаш незабавен реванш с Хабиб – и аз искам реванш, но по всичко изглежда няма да го получа.

Така че оставаме аз и ти. Това е най-смисленият двубой за мен. Не виждам никой друг. Престани да се държиш като ку*ка и да уредим този мач“, бяха думите на „Избрания“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.