Начало Карате Файтърс-НСА организира турнир и годишни награди в неделя

Файтърс-НСА организира турнир и годишни награди в неделя

Файтърс-НСА организира турнир и годишни награди в неделя
0

С турнир и годишна церемония спортен клуб „Файтърс-НСА“ ще сложи край на спортно-състезателната си година. На 15-ти декември столичният клуб организира турнир по карате шотокан „Надежди“. В него участие ще вземат 4-годишните каратеки, които са най-малките представители на клуба. Събитието ще се проведе в Многофункционалната зала на НСА.

Това е 11-то издание на надпреварата, но за първа година то е  тои е отворен и за други клубове. На официалното откриване се очаква да присъстват посланикът на Япония у нас Н. Пр. Масато Ватанабе, ректорът на Национална Спортна Академия „Васил Левски“ проф. Пенчо Гешев, зам. министърът на спорта доц. Стоян Андонов, президентът на Българска федерация шотокан карате Александър Славков. Специални покани имат и директорите на 7 столични училища и едно училище в град Перник, в които се провежда тренировки по карате.

На официалното откриване, което ще започне в 12:00 часа, ще бъдат направени демонстрации от различните зали на клуба, както и церемония по награждаването на 10-те най-добри спортисти на клуба за 2019 г.

 

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.