Начало Карате Ивет Горанова: Трябва да стана първа на Европейските игри

Ивет Горанова: Трябва да стана първа на Европейските игри

Ивет Горанова: Трябва да стана първа на Европейските игри
0

Днес каратистката Ивет Горанова замина за вторите Европейски игри в Минск. Медалистката от Световно първенство в категория до 55 килограма „Кумите“ говори пред колегите от БТА.

„В добро настроение съм, готова съм за игрите. Направихме добра подготовка, съвместни лагери. Минах през повече контузии, но те не са пречка за мен. Всеки спортист има контузии. Готова съм да взема златния медал“, заяви Горанова.

„Няма да има слаба среща, всяка една ще е на 100 процента. И вече ще зависи кой е най-добре мотивиран и има най-голямо желание да победи – той ще успее“, каза националната състезателка.

www.wkf.net

„Трябва да стана първа на Европейските игри, което ще ме приближи до Олимпийските“, допълни тя и поясни, че чак през април 2020 година ще има квалификационен турнир за Олимпийските игри.

„Голямата ми мечта е да взема квота за Олимпийските игри и най-вече медал оттам и то златен“, призна Ивет Горанова.

Според нея, за да победи един състезател трябва е да е борбен, да иска победата.

„Не е най-важно да си най-силен, или най-добре физически. Важното е в главата да си подготвен и да знаеш какво да искаш и да следваш сърцето си“, завърши тя.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.