Начало Карате Най-големият киокушин лагер в света – Камчия 2017!

Най-големият киокушин лагер в света – Камчия 2017!

Най-големият киокушин лагер в света – Камчия 2017!
0

Утре започва едно от най-важните събития в календара на киокушина в България – тренировъчния лагер по карате киокушин в Камчия. Той започва на 2 юли и ще продължи една седмица, като ще събере на едно място над 1200 души – състезатели, треньори и съдии. Организира се от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (Kyokushin World Union)

Освен тренировките, голямата изненада тази година е провеждането на Grand Prix първенство в рамките на лагера – на 5 юли. То се организира за пръв път и ще изправи на татамито професионални състезатели по карате киокушин от България, Русия и Япония в две отделни срещи. Специално за него у нас ще пристигне руска делегация, начело с едно от големите имена по киокушин в Русия – Александър Иванович Танюшкин.

Другият най-зрелищен момент по време на лагера ще бъдат боевете за турнира Varna Cup 2017 на 7 юли. За медали и купи ще се борят каратисти на между 18 и 21 години.

Организаторите са подготвили и специални изненади за участниците за всеки ден, като турнир по футбол на малки врати, ветроходна фрегата, вечер на талантите и куп други./dnes