Начало Карате Кристиян Дойчев пред Boec.BG: В Русия отивам със стремеж за победа

Кристиян Дойчев пред Boec.BG: В Русия отивам със стремеж за победа

Кристиян Дойчев пред Boec.BG: В Русия отивам със стремеж за победа
0

Тази вечер Ви представяме в кратко интервю другата част от фамилия Дойчеви – Кристиян Дойчев, който ще защитава майка България на световното първенство на KWU след няколко дена в Русия.

Boec.BG: Здравей Кристияне. Би ли се представил за широката публика?

Кристиян: Здравейте,казвам се Кристиян Дойчев,на 21 години съм от град Ямбол.Занимавам се с бойни спортове от малък,като за първи път стъпих в залата по карате киокушин през 2001г.

Boec.BG: Ти си един от най-харесваните бойци на България. Имаш ли обяснение за това? Как се става един от най-добрите и изявени бойци в България?

Кристиян: Всеки има своите силни и слаби моменти, но за да бъдеш добър в това което вършиш на 1-во място се изисква непоклатима воля. Разбира се без необходимите тренировки и добрите треньори няма как да постигам напредък. А с напредъка идва и желанието за победа и стремежа към самоусъвършенстване.

Boec.BG: Предстои KWU световното първенство в Русия. Как се готвиш за него и има ли нещо по-специално?

Кристиян: Наред с ежедневните тренировки преминахме през сериозна подготовка в Русия и Варна, където БККФ организира провеждането на лагери за националния ни отбор по карате киокушин. Имахме възможността да тренираме рамо до рамо с едни от най-добрите състезатели в този спорт.

Boec.BG: Какво да очакваме от теб на състезанието?

Кристиян: Както вече споменах подготовката беше на доста високо ниво и ще дам най-доброто от себе си в предстоящото световно първенство, като отивам със стремеж за победа.

Boec.BG: Няма как да нямаш голяма мечта в спорта, дали световната титла е тя?

Кристиян: Разбира се, мечта на всеки състезател е да достигне върховете в своя спорт и да бъде част от най-добрите.

Boec.BG: Какви са ти бъдещите планове след световното, както в спорта, така и извън него?

Кристиян: Ще продължа да се състезавам и да надграждам придобитите до този момент умения. Стремежът ми е да ставам все по-добър. Наред със спорта залагам и на своето образование, т.к. съм студент в НСА „Васил Левски“.

Boec.BG: Какво ще пожелаеш на читателите на Boec.BG?

Кристиян: Пожелавам на читателите на Boec.BG достатъчно воля, за да не се отказват от мечтите си и упоритост, за да ги постигнат.