Начало Карате Отборът на Българска Карате Киокушин Федерация пристигна в Япония

Отборът на Българска Карате Киокушин Федерация пристигна в Япония

Отборът на Българска Карате Киокушин Федерация пристигна в Япония
0

Отборът на Българска Карате Киокушин Федерация отпътува за Япония където ще вземе участие в Световното първенство за юноши и девойки на киокушин- кан и Ал джапан за мъже и жени.

Ръководител на отбора е Сенсей Николай Рачев, който е Национален Представител на киокушин-кан за България. Мъжете и жените ще се състезават в абсолютна категория – там ще ни представляват Станислава Бойчева, Йордан Янев и Георги Иванов. На световното младежко първенство излиза първия отбор на БККФ: Велизар Господинов, Дениз Сабри, Валентин Вълчанов, Яни Кръстев, Никола Кючуков, Васил Димитров, Иван Попов, Пламена Якимова, Виктория Наскова, Валерия Лозанова и Мариела Любенова. Старши треньор на отбора е Сенсей Захари Дамянов, който на днешна дата преди две години постигна историческа победа и стана Абсолютен Световен Шампион в Япония.

Нашите лъвчета отиват добре подготвени и с нагласата да спечелят много медали. Неизменна част от отбора е и Стоян Стаматов, който се грижи за доброто здраве на националите. Пожелаваме им лек път и достойно представяне.

Кантара е утре, а самите срещи са събота и неделя.

Следете всичко случващо се при нас.