Начало Senshi 22-ма семпаи и сенсеи бяха избрани за инструктори на KWU International Professional League

22-ма семпаи и сенсеи бяха избрани за инструктори на KWU International Professional League

22-ма семпаи и сенсеи бяха избрани за инструктори на KWU International Professional League
0

В последния ден от 14-тия Международен летен киокушин лагер „Варна 2020“ по време на вечерна церемония 22-ма семпаи и сенсеи бяха удостени с почетни признания. Те получиха своите сертификати за професионални инстурктори на KWU International Professional League.

Церемонията бе открита от главния секретар на Световния киокушин съюз Шихан Александър Пичкунов, а почетните сертификати бяха връчени от председателя на KWU International Professional Leaguе и Националната асосциация на бойните спортове у нас Шихан Иво Каменов (6-ти дан).

В тренировките на тазгодишния летен лагер се включира шестима инструктори от световна класа – легендите на К-1 Петер Артс, Семи Шилт, Ернесто Хуст, Александър Пичкунов и киокушин майсторите Шихан Иво Каменов (6-ти дан) и Ян Сокуп. Над 200 бойци от 14 държави бяха разделени на три групи по време на тренировките с цел спазване на противоепидемичните мерки по време на пандемия. С тази цел тренировките бяха проведени на открито.

И по време на този лагер целта на инструкторите KWU International Professional League бе да надгради уменията на професионалните бойци, които се състезават по правилата на киокушин, муай тай и кикбокс.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".