Начало Кикбокс и муай тай Александър Петров се подготвя с топ кикбоксьори в Испания

Александър Петров се подготвя с топ кикбоксьори в Испания

Александър Петров се подготвя с топ кикбоксьори в Испания
0
Двукратният световен шампион по кикбокс Александър Петров се намира в Испания, където провежда подготовка за предстоящите му предизвикателства на ринга с едни от най-елитните кикбоксьори в Европа. Тренировките на боецът от СК „БОИЛ“ на Иберийския полуостров ще продължат 28 дни.
Сред най-известните имена, които ще се трудят с българската звезда в бойните спортове е Цезар Кордоба – двукратен световен шампион на WKN. Испанецът има над петдесет професионални кикбокс двубоя зад гърба си и тринадесет двубоя по правилата на професионалния бокс. Най-знаменитата му победа е над зрелищния Мелвин Манхоф.

 

Организаторите на лагера отказаха да разкрият как протичат тренировките по време на подготвителния лагер на българския шампион, тъй като бойците и техните треньорски щабове са се съгласили заниманията да се провеждат на закрити врати и да останат в тайна. Въпреки това, от екипа на Петров разкриха, че тренировките ще бъдат базирани на спаринг двубои и силово-кондиционни упражнения, а освен това българския талант ще има възможност да се възползва от възстановителни процедури от най-високо ниво.

Друга българска кикбокс надежда, Богдан Шумаров, ще се включи в тренировките в Испания след две седмици. Съотборникът на Петров се подготвя за елиминационен професионален кикбокс турнир, който ще се състои от четирима състезатели и ще се проведе във Франция.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".