Начало Кикбокс и муай тай Английски шампион срещу сръбски нокаутьор на MTGP 33

Английски шампион срещу сръбски нокаутьор на MTGP 33

Английски шампион срещу сръбски нокаутьор на MTGP 33
0

Кикбокс сблъсъците на грандиозната бойна галавечер MTGP 33 стават все по-интересни. В една от битките на вечерта ще бъдат противопоставени школите на Англия и Сърбия. Най-добрият британски кикбоксьор в категория до 76,5 кг. Уилкър Барос ще се изправи срещу добре познатия на българската публика сърбин Сладйан Драгишич. Боецът от западната ни съседка има битки с родните ни асове на ринга Владимир Вълев „Питбула“ и Доброслав Радев.

Една от битките на Драгишич в България:

Коравият Драгишич ще търси единайста победа на професионалния ринг срещу англичанинът, който може да се похвали с шестнайсет победи и едва две загуби между въжетата. Барос е кадър на „Team Tieu“ и е носител на европейски титли в пет различни организации, а също така е носител и на пояс на Международната асоциация на спортно карате (ISKA).
Двамата гладиатори ще премерят сили в три рунда по три минути. Бойният спектакъл MTGP 33 ще се проведе на 20-ти декември в зала „Универсиада“, София. Билети за събитието може да закупите от ТУК.
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.