Начало Кикбокс и муай тай Арек Вжосек спечели класацията за нокаут на годината в GLORY

Арек Вжосек спечели класацията за нокаут на годината в GLORY

Арек Вжосек спечели класацията за нокаут на годината в GLORY
0

Изпълнение на Аркадиуш Вжосек беше избрано от феновете на GLORY за Най-добър нокаут през 2021 година. Полякът успя да приключи с хай кик именития си съперник Бадр Хари.

Популярният фен на Легия (Варшава) сподели в интервю какво е почувствал по време на знаменитата си победа.

„В началото на битката бях много скован. Не бях се качвал на ринга от 2 години и изобщо не разчитах дистанцията“, призна Арек.

„Нито намирах темпото си, нито го удрях. Изобщо не бях на себе си. Във втория рунд започнах да влизам в крачка, тогава той ме прати в нокдаун с удар в тялото. Аз обаче изчаках своя шанс на контра атака, каквато беше стратегията ни с треньора ми и го нокаутирах.“

„Така и не си спомням първите 5 минути след битката заради големите емоции. Видях го как се опитва да стане и не можа, а тогава осъзнах, че печеля“, заяви Вжосек.

Ето и неговото изпълнение:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.