Начало Кикбокс и муай тай България срещу Украйна в професионална гала по кикбокс

България срещу Украйна в професионална гала по кикбокс

България срещу Украйна в професионална гала по кикбокс
0

България ще премери сили срещу Украйна в професионална кикбокс вечер. Трима родни бойци ще участват като отбор в главното събитие на престижния международен турнир WIZARD PEN RING 2019. Надпреварата ще се проведе в „Залата на свободата“ в Киев на 15-ти декември. Организатор е Украйнската федерация по кикбокс и ще мине под егидата на Световната асоциация на кикбокс организациите WAKO.

Представители от други 7 страни ще премерят сили в подгряващия турнир – Израел, Полша, Литва, Латвия, Молдова, Беларус и Азербайджан. Всички те ще се качат на ринга в 7 битки преди основното събитие, в което главна роля имат българските състезатели срещу украинските. Честта на страната ни ще защитават трима национали Георги Георгиев, Драгомир Петров и Константин Михайлов. Те ще играят в три рунда по три минути в стил К-1.

Участието на страната ни е по покана на президента на Украинската федерация по кикбокс Олга Павленко към шефът на родната централа Галин Димов. Двамата са обсъдили и възможността за съвместен лагер в началото на 2020-та година.

Очаква се турнирът да бъде открит от президента на WAKO – Рой Бекър, а освен това е предвидена и шоу програма.

Галата ще може да се наблюдава на живо ТУК.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.