Начало Senshi Boec.BG предава на живо кантара и пресконференцията на SENSHI 5

Boec.BG предава на живо кантара и пресконференцията на SENSHI 5

Boec.BG предава на живо кантара и пресконференцията на SENSHI 5
0

Най-популярният български боен портал „BOEC.BG“ ще ви направи свидетели на официалната пресконференция и кантар на петото издание на SENSHI. Събитието ще се проведе  в Grand Mall Varna (последен етаж) от 14:30 ч. То ще бъде излъчвано директно на нашия сайт.

На SENSHI 5 ще видим 9 сблъсъка в общо 4 стила – KWU SENSHI, KWU Full contact, WAKO PRO K-1 и WAKO PRO Low kick между бойци от общо 11 държави. Шест от битките ще се играят по новите правила на Професионалната лига на Световния киокушин съюз – KWU SENSHI и KWU Full contact.  При първия стил – KWU SENSHI, на ринга са позволени всички боксови удари; спининг бек фист; всички ритници; един удар с коляно в главата след захват с две ръце; клинч до 5 секунди; подсечки; захват на крака и удар; удари с лакти; хвърляния. При KWU Full Contact са разрешени всички техники от гореизброените, без удари с лакти и хвърляния на ринга.

На кантара ще присъстват и четирикратните шампиони на К-1 Ернесто Хуст и Семи Шилт, както и трикратният първенец на К-1 Петер Артс, които пристигнаха във Варна специално за SENSHI и международния семинар KWU International Professional league.

Премерванията на бойците, които ще се състезават за трите титли на WAKO PRO, ще наблюдава техническият директор на WAKO PRO Сърджан Бугарчич, който ще пристигне от Сърбия.

Входът за събитието е свободен.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.