Начало Кикбокс и муай тай Боец от Стара Загора мери сили с най-успешния ни муай тай състезател

Боец от Стара Загора мери сили с най-успешния ни муай тай състезател

Боец от Стара Загора мери сили с най-успешния ни муай тай състезател
0

Ето я и следващата среща от основната карта на събитието Мuay thai grand prix на 2.11.2018 в зала Универсиада.

Този двубой беше уговорен буквално преди дни и прави чест и на двамата бойци затова, че приеха мача светкавично.

В единия ъгъл ще застане Антон Петров, най-успелият българин в професионалния муай тай, агресивен, техничен състезател, който винаги прави атрактивно и запомнящо се участие в ринга. Антон е световен и двукратен европейски шампион по муай тай за аматьори, европейски шампион на Elite Fight Night , носител на пояса на WMC I-1 , впечатляващи постижения за неговата възраст.

Срещу него ще се изправи младият състезател от Стара Загора, европейски и световен шампион по муай тай за аматьори – Севдалин Славов.

Старозагорецът прие този мач с огромен ентусиазъм, решен да докаже себе си и своите умения в сблъсък с един от най-добрите български муай тай състезатели в лицето на Антон и то в една категория по-високо от обичайната за него. Севдалин е изключително активен в състезателната си кариера и се развива с всеки мач. Евентуална победа над Антон Петров ще е огромен скок за него.

 

Мачът ще се проведе в категория 67 кг, по пълните правила на муай тай.

Очакват ни зрелищни три рунда в един изключително оспорван мач с голям залог – кой е най-добрият муай тай състезател в България в категорията.

До края на седмицата ще обявим всички срещи от основната схема на турнира Muay thai grand prix Bulgaria, както и много изненади !

Очакваме ви на 2.11 в зала Универсиада !