Начало Кикбокс и муай тай Богдан Шумаров излиза в битка за европейската титла при професионалистите

Богдан Шумаров излиза в битка за европейската титла при професионалистите

Богдан Шумаров излиза в битка за европейската титла при професионалистите
0

На 27 Януари 2017 Европейския шампион в К-1 от Словения 2016 Богдан Шумаров ще излезе в битка за пояса на WAKO Pro за Европейска титла при професионалистите в категория до 71.800 кг. 
Галата ще се състои в култовото Casino Estoril в Лисабон, а противник на състезателят от Българска конфедерация по кикбокс и муай тай е Жил Силва. Триседесет годишния португалец е възпитаник на Superstar Gym Lisbon и е със завиден опит в професионалните двубои. За Богдан Шумаров това ще бъде първа изява при професионалистите на WAKO Pro и първи мач в 5 рунда от 3 мин.   

След като на 25 Ноември тази година в Москва, Владимир Вълев спечели Световната титла за професионалисти в кат. до 71,800 кг., Богдан ще има уникалната възможност да спечели и Европейската титла при професионалистите в същата категория!

Отправеното предложение към Шумаров е пета покана за участие на наши състезатели в професионални срещи по кикбокс за последните 12 месеца! Това е категоричен знак за пробив на българските бойци в професионалното направление в международен мащаб и голямо признание за дейността на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

/kickboxing.bg

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.