Начало Кикбокс и муай тай Богдан Шумаров с участие на силен турнир в Румъния

Богдан Шумаров с участие на силен турнир в Румъния

Богдан Шумаров с участие на силен турнир в Румъния
0

Един от най-добрите български кикбокс състезатели Богдан Шумаров ще премери сили нa елтиен кикбокс турнир в Тимишоара, Румъния.

Боецът от СК „БОИЛ“ ще се изправи срещу Нино Падвеан от Румъния на 14-ти декември на гала вечер от веригата „Colloseum„. Световният шампион за кадети в стил К-1 влиза в битка с румънския си съперник за мястото на следващ претендент за титлата в категория до 75 кг. Титлата на „Colloseum“ в тази категория към момента е в ръцете на румънеца Михай Змарандеску.

Богдан води усилена подготовка за този двубой във варненския СК „БОИЛ“, но за финалния етап от тренировъчния си лагер преди елитния турнир в Тимишоара, българският кикбокс талант ще замине за Холандия. Там Шумаров ще тренира с едни от най-големите имена в световния кикбокс (Марат Григорян, Ерол Зимерман и т.н.)  в „Hemmers Gym“.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".