Начало Кикбокс и муай тай Богдан Шумаров загуби от румънец след слабо съдийство

Богдан Шумаров загуби от румънец след слабо съдийство

Богдан Шумаров загуби от румънец след слабо съдийство
0

Един от най-добрите български кикбокс състезатели Богдан Шумаров загуби от Нино Падвеан на елитния турнир „Colosseum Tournament X“ в Тимишоара.

Световният шампион за кадети в стил К-1 влезе в битка с представителя на домакините за мястото на следващ претендент за титлата в категория до 75 кг на веригата „Colloseum“.

Определяният като голямата звезда на румънския кикбокс – имаше преимущество в първия рунд. Шумаров се завърна в следващата част, а в 3-ия рунд тотално разби съперника си.

Зрителите в залата останаха изненадани от факта, че ще гледат и последния 4-ти рунд.

Логично, уморените съперници довършиха мача на по-ниско темпо. Въпреки предимството на българина, съдийското решение е 2-1 в полза на представителя на домакините.

Боецът от СК „БОИЛ“ е европейски шампион при професионалистите на Wako Pro, а през миналата година се представи запомнящо се и в SuperKombat.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.