Начало ММА Дейна Уайт: Тръмп ми се обади след UFC 231 да обсъждаме битките

Дейна Уайт: Тръмп ми се обади след UFC 231 да обсъждаме битките

Дейна Уайт: Тръмп ми се обади след UFC 231 да обсъждаме битките
0

Президента на UFC Дейна Уайт даде любопитно интервю за FOX Sports, в което споменава за позвъняване от президента на САЩ. Доналд Тръмп се е обадил на силния човек в организацията, за да обсъждат мачовете от бойното шоу UFC 231.

То се проведе в Канада през миналия уикенд. Макс Холоуей победи Браян Ортега в главната битка, с което защити титлата си в категория „перо“.

„Президентът ми се обади. Доналд Тръмп ме потърси, за да обсъждаме мачовете. Разговаряхме 15 минути. Така разбираш, че правиш страхотно шоу“, не пропусна да се изфука Уайт.

Двамата отдавна са добри приятели. Влиятелният бизнесмен е помагал многократно на UFC дори в периода, в който не се гледаше с добро око на смесените бойни изкуства.

Със сигурност не е спирал да подкрепя организацията, която в момента е на върха.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.