Начало Самбо и бойно самбо Хабиб Нурмагомедов кани всички на международен турнир по самбо

Хабиб Нурмагомедов кани всички на международен турнир по самбо

Хабиб Нурмагомедов кани всички на международен турнир по самбо
0

Една от най-големите звезди в света на смесените бойни изкуства – Хабиб Нурмагомедов, не спира да крие обичта си към самбото. Орелът публикува надъхващ видео клип в Инстаграм профила си, на който е представен Международния турнир в Дагестан, който започва утре (16 декември).

„Република Дагестан, град Каспийск, Дворец на спорта „Али Алиев“, входът е безплатен, ще се видим на турнира!“, гласи приветственото съобщение на ММА боеца.

Той се радва на значителна популярност в тази социална мрежа. Вече има над 13,5 милиона последователи. „Ще отида само заради Хабиб“, коментират негови верни фенове.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.