Начало ММА Нурмагомедов обяви как ще стане най-великия боец в историята
0

Нурмагомедов обяви как ще стане най-великия боец в историята

Нурмагомедов обяви как ще стане най-великия боец в историята
0

Шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов обясни своят план, който ще го направи най-великия боец в историята. Дагестанецът победи Конър Макгрегър и смята, че успехи над Сейнт Пиер, Фъргюсън и Мейуедър ще го изстрелят в историята.

„Защо да не се бия със Сейнт Пиер, Фъргюсън и Мейуедър? Ако ги победя, мога да завърша кариерата си като най-великия боец на всички времена. Все още обаче не знам кой ще е следващият ми съперник.

Искам да се бия с Мейуедър, защото той вече е стар – на 41 или 42. Момчета като Канело Алварес или Генадий Головкин са твърде опасни за него. Но в същото време той е много голямо име. Той е твърде стар и дребен, а аз мога да му отнема всичко. Целият му рекорд 50-0”, започна Нурмагомедов.

Сейнт Пиер е много труден противник и е по-едър от мен. Ако се бием, ще бъде в лека категория, защото в полусредна категория той ще бъде малко по- едър от мен. Това е много сериозно предизвикателство за мен, а Сейнт Пиер е голямо име и го уважавам. Парите ще бъдат много.

Сейнт Пиер е най-великият боец, който някога се е състезавал в UFC, защото той беше шампион не само в октагона, но и извън него. Мога да кажа, че се интересувам от битка с него”, допълни шампионът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.