Начало Кикбокс и муай тай Богдан Стойка нокаутира зрелищно Бадр Фердаус (ВИДЕО)

Богдан Стойка нокаутира зрелищно Бадр Фердаус (ВИДЕО)

Богдан Стойка нокаутира зрелищно Бадр Фердаус (ВИДЕО)
0

Румънската кикбокс звезда Богдан Стойка спечели в главното събитие на Dynamite Fighting Show. Съперник на галавечерта в Букурещ беше участникът на SENSHI Бадр Фердаус.

Възпитаникът на Петер Артс трябваше да се справи с много по-опитния си съперник на негова територия и не започна особено уверено мача в тежка категория. Още 50 секунди след началото той беше пратен в нокдаун след дясно кроше.

Фердаус бързо се изправи, но Богдан продължи с настървените атаки. Следващият хайкик от румънеца отекна в залата.

В средата на рунд Бадр Фердаус намери ритъма на играта си и вкара няколко последователни комбинации. Минута преди края Стойка успя да пласира коляно в главата на съперника си и отново се втурна напред. Така се стигна до ново зверско дясно кроше и втои нокдаун, след който Фердаус не бе на себе си и бързо отново падна на земята.

Публиката в залата аплодира бурно своя любимец, за когото това е 55-а победа при професионалистите и 39-а с нокаут. Загубит му са 13.

Бадр има 32 успеха и вече 9 поражения.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.