Начало Бокс Бивол сваля две категории за поясите на Канело

Бивол сваля две категории за поясите на Канело

Бивол сваля две категории за поясите на Канело
0

Дмитрий Бивол защити пояса си на WBA в лека тежка след 12 рунда срещу Саул Алварес-Канело. Руснакът е готов да даде реванш на суперзвездата, но този път се е прицелил към неговата абсолютната световна титла в супер средна категория.

Мексиканецът донякъде имаше оправдание за поражението, но така поставени фактите вече крият голям риск за него.

„Той държи коланите в супер средна категория, вероятно това са естествените му килограми“, сподели Бивол за канала „Behind the Gloves“.

„Може следващата битка да е за четирите му пояса, аз нямам проблем със свалянето на тегло.“

Канело допусна първо поражение след 8 години и половина, като и тримата съдии дадоха по 113:115 в полза на противника му. След него той така и не даде еднозначен отговор дали иска нов мач с Бивол.

Руснакът обаче в момента е на гребена на вълната и се очаква да бъде предизвикан от редица бойци. След най-големия успех в кариерата си Дмитрий вече сам може да определя с кого да се бие и с кого не.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.