Начало Бокс Канело не даде еднозначен отговор дали ще има реванш

Канело не даде еднозначен отговор дали ще има реванш

Канело не даде еднозначен отговор дали ще има реванш
0

Абсолютният световен шампион в супер средна категория Канело Алварес ще помисли доста преди да вземе решение за реванш с Дмитрий Бивол.

Мексиканецът беше попитан от журналисти дали да очакваме нова битка, но така и не даде еднозначен отговор.

„Ще преценим какво следва оттук нататък. Ще съобщим, когато се вземе решението“, започна Канело.

На въпрос от репортер дали все още иска да се върне на 17 септември и срещу Бивол или Генадий Головкин, Алварес отговори: „Ще видим. Първо трябва да почакаме и ще разберем какво ще стане.“

„Искаме реванш. На него ще се представя много по-добре. Натуралното ми тегло е за супер средна категория. Там се чувствам най-силен, затова ще преценим дали да вземем този реванш с Бивол“, допълни Канело.

Саул Алварес отстъпи с 0:3 гласа на руснака, като и тримата рефери отсъдиха по 115:113 за Бивол. Дмитрий беше по-активният боксьор и пусна по-качествените удари. Статистиката сочи, че точните попадения са 152-84 за шампиона в лека тежка категория.

Загубата е първа за мексиканеца от осем години и половина, когато беше спрян от Флойд Мейудър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.