Начало Бокс Канело: Бих се пробвал да обединя поясите в лека тежка категория

Канело: Бих се пробвал да обединя поясите в лека тежка категория

Канело: Бих се пробвал да обединя поясите в лека тежка категория
0

Абсолютният световен шампион в супер средна категория – Саул Алварес-Канело, е готов да покори още една дивизия. Мексиканецът ще се изправи срещу носителя на титлата на WBA в лека тежка категория Дмитрий Бивол на 7 май в Лас Вегас.

След тази битка обмисля да събере и останалите колани.

„Надявам се, че ще остана в бокса за дълго, защото много ще ми липсва, когато се откажа. Предполагам имам още 5, 6 или 7 години, незнам“, сподели Канело.

„Обичам бокса. Обичам предизвикателствата и адреналина. Тук съм и обичам това, което правя. Някой ден ще съм в книгите. Кога сте виждали най-добрият боец да качва и слиза постоянно из категориите, за да побеждава всички шампиони?“.

„Не мисля, че много хора са постигнали това, което аз правя. Бивол е добър боксьор. Той е солиден шампион в лека тежка категория. Битката е опасна и това ми харесва. Обичам такива предизвикателства. Вярвам в способностите си – аз също съм силен. Уверен съм в себе си. Кой знае, може да стана обединен шампион в тази дивизия след време. Идеята ми харесва“, завърши Канело.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.