Начало Senshi Божилов: Искам световната титла на SENSHI, бенефис и да предам опита си напред (ВИДЕО)

Божилов: Искам световната титла на SENSHI, бенефис и да предам опита си напред (ВИДЕО)

Божилов: Искам световната титла на SENSHI, бенефис и да предам опита си напред (ВИДЕО)
0

Атанас Божилов ще се завърне за пореден път на сцената на SENSHI след няколко седмици и макар той да е в пика на своята кариера сам напълно осъзнава, че времето застига всички ни и рано или късно ще трябва да свали ръкавиците. Преди обаче да дойде този момент „Наката“ е решен да се пребори за световната титла в организацията по някое време тази година.

Чувствам се перфектно. Дано да съм здрав и да нямам контузии – това е най-важното за мен. Както виждате, вече съм в добра форма. Надявам се да спечеля световната титла на SENSHI и може би ще направя още няколко мача и живот и здраве един бенефис да направя. Може би в родния ми град или в София – зависи какви ще са обстоятелствата тогава. Време е вече и аз да си предам опита на по-младите, на подрастващото поколение, както се казва“, сподели Божилов пред „Неформално с Георги Петков“.

Очакваме скоро да бъде обявено името на неговия противник. До колкото Boec разполага с информация, става въпрос за съперник от Франция, но ще потвърдим това веднага, щом получим официално потвърждение.