Начало Кикбокс и муай тай Четирима състезатели на СК „Армеец“ се подготвят за предстоящото Европейско по Муай Тай в Румъния

Четирима състезатели на СК „Армеец“ се подготвят за предстоящото Европейско по Муай Тай в Румъния

Четирима състезатели на СК „Армеец“ се подготвят за предстоящото Европейско по Муай Тай в Румъния
0

По време на течащия в момента спортен лагер на националния отбор по муай тай в Спортпалас воден от националният треньор Николай Атанасов и помощник треньорът Марио Кирилов, СК „Армеец“ присъства с 4-ма състезателя, които се готвят усърдно за предстоящото европейско първенство по муай тай в Румъния.

Двама дебютанта – Симеон Стойчев в категория до 67 кг. и Петър Стойков в категория до 71 кг., както и европейските и световни шампиони Теодора Кирилова и Християн Корунчев съответно в категории до 54 кг. и 75 кг.

Марио Кирилов, който също така им е и личен треньор в СК „Армеец“ сподели че това е първото събитие за неговите състезатели, което им предстои. Следват 3 професионални гали вечери до края на годината, както и да вземат участие на предстоящото Европейско първенство по кикбокс в стилове К1 и лоукик. Разбира се и държавните първенства на рингови стилове от втория състезателен дял на Българската конфедерация по Кикбокс и Муай Тай.

Пожелаваме късмет както на тях, така и на всички останали момчета и момичета, които ще представят майка България.