Начало Кикбокс и муай тай Чингис Алазов се присъединява към ONE FC

Чингис Алазов се присъединява към ONE FC

Чингис Алазов се присъединява към ONE FC
0

„ОNE Championship“ подсили редиците си с още едно звездно попълнение. Във вторник (14.01) азиатската бойна верига обяви, че двукратият световен шампион по К-1 Чингис Алазов вече ще се състезава под техния банер.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chingiz Allazov (@chingizallazov)

Алазов има 56 победи в 61 професионални двубоя, като в 34 от случаите е печелил с нокаут. Роденият в Беларус боец постига най-големия си успех през юни, 2017-та в Токио, Япония. Тогава Той побеждава трима класни опоненти за една вечер на ринга в „Saitama Super Arena“ и грабва пояса в полусредна категория на К-1.

27-годишният кикбосьор има победи и над имена като Джабар Аскеров, Енрико Кехл и Мустафа Хаида. Алазов ще се състезава в категория „перо“. В тази дивизия се бият и трима от бойците, които имат победи над него – Джорджо Петросян, Ситичай и Марат Григорян.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.