Начало Кикбокс и муай тай Даниел Илиев: Цялата ситуация с Валентинов беше преувеличена

Даниел Илиев: Цялата ситуация с Валентинов беше преувеличена

Даниел Илиев: Цялата ситуация с Валентинов беше преувеличена
0

Кикбоксьорът Даниел Илиев застана зад своя приятел Георги Валентинов, който беше освободен от „Белатор“. Илиев подкрепи родния ММА боец, и нарече обвиненията към него „преувеличени“ и „нелепи“. Договорът на Валентинов беше прекратен едностранно, след като журналистът от Bloodyelbow.com Карим Зидан публикува материал, в който обвинява Валентинов, че е участвал в расистки прояви.

Ето какво написа кикбоксьорът на личния си профил в социалната мрежа Facebook:

„Подкрепям моя брат по оръжие, добър приятел и партньор – Георги Валентинов!“, сподели Илиев.

„Първо, цялата ситуация беше преувеличена. Органите си взеха нужните мерки, които също бяха прекалени. Не може само защото си публична личност да поемаш цялата вина и да те слагат под общ знаменател с всякакви малоумници и хлапета, каквито ги има в сектора.“

„Да, той е там. Да, той не ходи в ложите. На 26 години иска да пее и вика за любимия си отбор – в случая националния. Иска да се разсее от ежедневието на един професионален спортист и да разпуска с приятели, в което няма нищо лошо. Всеки си има хоби“, придължи Даниел Илиев.

„Ако бяхте видяли снимков или видео материал как Георги прави нацистки жестове, щях да разбера цялата драма. Но това е нелепо и още по-нелепо е, че никой не се замисля колко труд е положил той, за да стигне това ниво и колко сериозно ще повлияе това на неговата кариера. А всеки обижда и изказва злобни коментари…“

„Затова сме на това дередже, българи. По-голяма сензация стана изгонването му от тази верига, отколкото приемането в нея!“, завърши кикбоксьорът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.