Начало Бокс Тервел Пулев влезе в категорията си след второ претегляне

Тервел Пулев влезе в категорията си след второ претегляне

Тервел Пулев влезе в категорията си след второ претегляне
0

Леки проблеми на кантара имаше непобеденият Тервел Пулев. Българинът надвиши допустимата норма за полутежка категория с 50 грама, като след свалянето на своето бельо все пак успя да закове 90,60 кг.

Така по-малкият от братята Пулеви се оказа по-тежък с 3 килограма от съперника си Дешон Уебстър, с когото утре ще се боксират за интерконтиненталната титла на Световната Боксова Асоциация (WBA).

Публикувахте от ABC FIGHT CLUB в Петък, 13 декември 2019 г.

„Петдесет грама – толкова надвиши заради слиповете. Те тежат 100 грама… нямаше как да го съблечем пред публиката и затова го премериха на по-скрито място. Всичко беше точно“, сподели треньорът на Пулев Михаил Таков, цитиран от bTV.

Официалното претегляне на всички 20 боксьори, които ще вземат участие в бойната карта, се проведе в в голям търговски център в Пловдив. Утре в зала „Колодрума“ в града ще се проведе бойната галавечер, а Пулев – Уебстър се очаква да започне около 22:30 часа.

Публикувахте от ABC FIGHT CLUB в Петък, 13 декември 2019 г.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.