Начало Кикбокс и муай тай Даниел Илиев готов за дебюта си в EFM SHOW

Даниел Илиев готов за дебюта си в EFM SHOW

Даниел Илиев готов за дебюта си в EFM SHOW
0

Бойци, които имат какво да доказват – това са Даниел Илиев и Дамян Остюп в арената на EFM SHOW!

В България веригата EFM SHOW (www.efmshow.com) се представлява от спортната мениджърска компания New Gen Management.

Даниел Илиев и Дамян Остеп са следващите бойци, които ще се изправят един срещу друг в октагона на 9-ти април. Тази среща обещава да запали арената и да ескалира шоуто на EFM SHOW.

Даниел Илиев (5-3-1) – Дамян Остеп (2-3-0)

Срещата ще се проведе по правилата на К-1.

Даниел Илиев е кикбоксьор, който има голям опит в „нокаутирането на полски бойци“. По време на KGP 24 (Kickboxing Grand Prix), Грегош Марко бързо се прости с мечтите си за победа. Тогава Илиев показа, че има динамит не само в краката си, но и в ръкавиците си и за по-малко от минута приключи срещата с тежък нокаут. Единственото, което е сигурно, когато Дани е на арената е, че битката ще е зрелищна.

Даниел Илиев е един от най-успешните и зрелищни бойци в България. Неговата подготовка преминава през една от най-добрите школи в света, където тренира и големият Бадр Хари .

Негов съперник ще бъде полякът Дамян Остюп, чийто последен двубой беше в среща от EFM 3 през юни 2020 г. И приключи със загуба. Той казва, че си е взел поука, чувства се подготвен и мотивиран, и е готов да се докаже отново в октагона. Твърдият характер и преследването на целта на всяка цена са мотото на живота му. Той иска да вдъхновява младите хора чрез спорта. И кого вдъхновява най-много от всички? – Четиригодишната си дъщеря, която ще стиска палци за победата на баща си.

Зрелищният двубой между двамата титани, ще може да се наблюдава на 9-ти април през системата PPV. Следете Boec.BG за всичкото около срещата и веригата!