Начало Кикбокс и муай тай Даниел Илиев: Обичам предизвикателствата (ВИДЕО)

Даниел Илиев: Обичам предизвикателствата (ВИДЕО)

Даниел Илиев: Обичам предизвикателствата (ВИДЕО)
0

Даниел Илиев отново демонстрира висок дух и отлично настроение преди дебюта си в полската верига EFM SHOW. Българският кикбокс боец ще влезе в клетката на организацията на 9-ти април в мач по правилата на К1, но с малки ръкавици. Илиев има опит с тях, тъй като до 2012-та се състезава в ММА.

„Не ме притесняват малките ръкациви. Аз съм играл с такива преди да започне кикбокс кариератата ми. – коментира Дани Илиев в интервю за полските медии. Той разкри дали би се завърнал и към ММА. –  Отворен съм и обичам презивикателствата. Ако имам добра оферта, винаги ще помисли и може да се върна и към ММА.“

Илиев ще се изправи срещу полския боец Дамян Остюп.

„Гледах един негов двубой. Виждам, че той е боец, който се бие здраво, а това е най-важното. Все пак това е боен спорт. Но не се интересувам чак толкова кой е мой опонент, аз вярвам в своите възможонсти“, посочи Илиев.

За втори път в кариерата си той ще се изправи срещу поляк. Последната му защита на Европейския пояс за професионалисти на KGP 24, българският боец се изправи срещу Грегош Марко и го нокаутирата в първата минута.

„Имам своя игрови план. Готвя се за три рунда, но вярвам, че мога да постигна и победа с нокаут“, казва Илиев.

Той се завръща на бойната сцена след 16 месеца пауза заради пандемията.

„Чувствам се страхотно, тренирам добре и упорито. Вярвам в победата“, показа увереност Даниел.

По отношение на договора с полската организация EFMMA, Илиев заяви:

„Много съм развулнувам да се присъединя към тяхното семейство. Имахме много приятен разговор. Имаме планове и за бъдеще, но сега съм фокусиран върху тази гала.“

В интервюто, чието видео споделяме с вас, Дани Илиев споделя още, че неговия идол и голяма мотивация е Бадр Хари.