Начало Senshi Артьом Пашпорин след SENSHI 7: Огромно благодаря за тази възможност (ВИДЕО)

Артьом Пашпорин след SENSHI 7: Огромно благодаря за тази възможност (ВИДЕО)

Артьом Пашпорин след SENSHI 7: Огромно благодаря за тази възможност (ВИДЕО)
0

Руският многократен световен шампион по муай тай Артьом Пашпорин дебютира на ринга на SENSHI с нокаут. В битка от седмото издание на веригата той победи португалеца Дмитро Хлевка в среща по правилата на  муай тай в категория до 70 килограма.

Честито! Очаквахте ли, че двубоят ще приключи преди края на трите рунда?

Благодаря за поздравленията. Да, разбира се. Много се радвам, че участвах на този турнир. Бях тук лятото на лагера. Видях турнира SENSHI 6 и много исках да участвам. Организаторите ми предложиха. Огромно благодаря за тази възможност! Нямаше как да не се възползвам. Разбира се радвам, че приключих срещата преждевременно. Бойците се стремят да покажат ярки битки, а най-яркото в битката е нокаута.

Казвате, че още от лятото се готвите за дебюта си на SENSHI. След като стъпихте на ринга, как ви се струва организацията и веригата?

Много ми хареса атмосферата тук, всички хора са много доброжелателни. Бях тук лятото. Дойдох тук. Посрещнаха ме много топло, познати лица. Имах чуството, че се бия вкъщи. Знаех, че много хора ме подкрепяха тук, хората, с които тренирах, организаторите. Много задушевна атмосфера. Много ми хареса и се надявам да се върна скоро тук.

Ще ви виждаме ли по-често на SENSHI?

Обезателно, обезателно.

Търсихте ли нокаут тази вечер?

Разбира се. Исках го. Не очаквах нокаут. Готвих се за пълна среща. Изучавах противника. Знаех, че той е безкомпромисен, дори и да падне, винаги ще се изправи. Настройвах се за цяла среща, но се получи така и много се радвам.

Видхяме и в залата на лагера на Професионалната лига на KWU, а лятото бяхте част и от Международния летен киокушин лагер на Камчия, добре ли е за бойците да има такива събития?

Разбира се. Тук е страхотно. Има бойци от цял свят, обменяме опит, има звезди от К1. Семинарът е от много висока класа и сме благодарни за тази възможност.