Начало Кикбокс и муай тай Димитър Спасов посети СК Иккен

Димитър Спасов посети СК Иккен

Димитър Спасов посети СК Иккен
0

Изпълнителният директор на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай-Тай – Димитър Спасов, снощи посети и взе участие в тренировката на елитният столичен спортен клуб „ИККЕН“. След тренировката, той събра членовете на клуба за разговор и обсъдиха важни теми свързани с тренировъчният процес и волята да тренираш и винаги да държиш висока върхова форма независимо от условията извън залата.

„Благодаря на изпълнителният директор на СК Иккен – Деница Миленкова и треньора Красимир Колев за топлото посрещане. Радвам се че успях да издържа цяла тренировка въпреки високото темпо което Краси Колев държа. Прилага се изключителен професионализъм в провеждането на тренировката и момчетата са много добре подготвени. СК Иккен е един факторите в Българският Кикбокс, Муай-Тай и Карате с над 25 годишна история. Изградил е десетки европейски и световни шампиони, като днес аз дори тренирах с един от най ярките имена, а именно Емануил Димитров който е 6-кратен Световен и Европейски шампион. Това е нещо много рядко срещано и за мен е чест че такъв човек е българин и че го познавам“, сподели той пред Boec.bg.

Снощната тренировка е част от обявената от Спасов клубна обиколка в столицата и страната с цел да се запознае отблизо с условията в които се тренира, тренировъчният процес и проблемите пред които клубовете са изправени.

На финала Спасов подари чифт боксови ръкавици на най-младият член на клуба – 7-годишния Влади, и му пожела да го изведат до световна титла.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.