Начало Senshi Драгомир Петров след поражението от Мариан Лапушнеану: Изцяло моя грешка (ВИДЕО)

Драгомир Петров след поражението от Мариан Лапушнеану: Изцяло моя грешка (ВИДЕО)

Драгомир Петров след поражението от Мариан Лапушнеану: Изцяло моя грешка (ВИДЕО)
0

Драгомир Петров не потърси оправдание за загубата си от Мариан Лапушнеану на SENSHI 20, където допусна една от изключително редките си загуби с нокаут пред родна публика. Той призна грешката си и отдаде заслуженото на румънеца за успеха му.

Изцяло вината е в мен. Кофти е, защото толкова много хора са около мен, толкова много хора ми помагат. Трябваше просто по-рано да вдигна темпото, да си наложа моя начин на игра. Според мен, в първия рунд, докато не стана удара, водех в мача. Свалих ръцете при коляното, издебна си момчето момента и така“, каза „Драго“ пред Boec.

Мариан Лапушнеану шокира Драго Петров с нокаут във 2 рунд

Българинът призна още, че би искал да получи реванш, но малко по-напред във времето, тъй като SENSHI 21 ще се проведе съвсем скоро и той би имал нужда от време за възстановяване и подобаваща подготовка.

Припомняме, че Лапушнеану се превърна в спасителен вариант за срещата, тъй като се наложи промяна само два дни преди галата във Варна. Това го превърна в голямата изненада на вечерта, демонстрирайки страхотна физическа и тактическа подготовка, за да вкара двубоя в своето русло и да се окичи с една от големите победи в кариерата си до момента.