Начало Кикбокс и муай тай Двама бойци на СК ”Терес” ще защитават честта на България на Европейското по кикбокс за кадети в Скопие

Двама бойци на СК ”Терес” ще защитават честта на България на Европейското по кикбокс за кадети в Скопие

Двама бойци на СК ”Терес” ще защитават честта на България на Европейското по кикбокс за кадети в Скопие
0

От 02 до 10.09.2017 гр. в Скопие, Македония ще се проведе Европейското първенство по Кикбокс а кадети на WAKO (World Association of Kickboxing Organizations).

СК „Терес“, Пловдив е подготвил и изпраща двама от своите бойци, да премерят сили с най-добите кикбоксьори от цяла Европа.

При най-малките (възрастова група 13-15 години) Черкез Илиев ще се бори за медал в стил „Лайт контакт“. Черкез е републикански шампион в този стил за 2017 и вице-шампион за миналата година.

В един от най-тежките стилове „Фул контакт“, Ивайло Панев ще се опита да покори Европейския връх. Ивайло е многократен вицешампион на България в различни стилове.

И двамата бойци преминаха през усилена подготовка за това първенство. Част от подготовката им бе лагер с националния отбор на България, който се проведе в края на миналия месец. Предстоят заключителните щрихи в подготовката им и на трети септември бойци придружавани от техния треньор Николай Драганов ще заминат за македонската столица.

„Надяваме се младите ни бойци да се представят на ниво и да прославят не само клуба и града ни, но и България! Пожелаваме им да се завърнат с най-високите отличия!“ – коментира треньорът.

“Бихме искали да благодарим на всички, които ни подкрепиха и подпомогнаха подготовката ни за този голям турнир! На първо място благодарности към самите състезатели, че изтърпяха този тежък режим на подготовка! Огромни благодарности и към родителите за подкрепата, която ни оказаха!