Начало Кикбокс и муай тай Две звезди от СК „БОИЛ“ на профи гала в Румъния днес

Две звезди от СК „БОИЛ“ на профи гала в Румъния днес

Две звезди от СК „БОИЛ“ на профи гала в Румъния днес
0

Богдан Шумаров и Александър Петров излизат тази вечер в Румъния за следващото си предизвикателство на професионалния ринг. Двамата кикбоксьори на варненския клуб „БОИЛ“ ще участват в румънската веригата „Colosseum tournament“, която се провежда в Букурещ.

Съперникът на Петров – Раду Меделеану, е изключително опитен и корав противник. Той има общо 49 срещи, като активът му е 39-3-7. Румънецът е редовен участник в тази верига и в последната гала постигна успех в три рунда над сънародника си Каис Газибара. Битката между тях ще е от категория до 81 килограма.

Шумаров, който също не познава поражението от началото на годината и дотук е 2-0 за 2019-та, ще премери сили срещу 26-годишния румънец Андрей Островану. Неговият актив е 30 победи, 6 загуби и 1 равенство. Категорията, в която те ще излязат е 71 килограма.

Двете звезди на варненския клуб „БОИЛ“ вече са в Букурещ заедно с треньора си Делян Славов. Шумаров и Петров успешно преминаха кантара. Подробности за тяхното представяне очаквайте на сайта на Boec.BG.