Начало Кикбокс и муай тай Емблематични кикбоксьори си припомниха миналото

Емблематични кикбоксьори си припомниха миналото

Емблематични кикбоксьори си припомниха миналото
0

Легендарните кикбоксьор Сам Греко и Петер Артс се срещнаха в Япония и поговориха с носталгия за „златната“ ера на К-1, през 90-те години. Това призна австралиецът и зарадва феновете си със снимка в социалните мрежи.

„За мен е абсолютна чест да си поговоря за добрите стари дни. Направихме велики битки в К-1, заедно имаме страхотни спомени“, сподели Греко.

„Ние сме семейство, ние сме братя, ние сме К-1 бойци за цял живот“, написа още бившият фул контакт състезател.

Под фотоса редица техни привърженици изразиха почит и им пожелаха успех.

Наскоро Артс отпразнува 49-ата си годишнина на четвъртъто издание на SENSHI и съпътстващия го семинар. „Холандския дървосекач“ шеговито сподели, че се чувства като на 37 години, когато близо 150 български бойци във Варна му подариха торта с… числото 18.

„Зарадвах се, че вече съм пълнолетен!“, смее се Артс.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.