Начало Кикбокс и муай тай Даниел Илиев с безпроблемен кантар в Лондон (СНИМКИ)

Даниел Илиев с безпроблемен кантар в Лондон (СНИМКИ)

Даниел Илиев с безпроблемен кантар в Лондон (СНИМКИ)
0

Родната кикбокс звезда Даниел Илиев не изпита проблеми да влезе в категорията си (-82,5 килограма) преди важната защита на Кickboxing Grand Prix 24. Българинът закова кантара на 81,6 кг, докато претендентът за европейската му титла – Грегош Марко, тежи 82,4 кг.

Двамата ще се бият утре (9 ноември) в Лондон, Великобритания, a мачът е главен за вечерта. Сблъсъкът за пояса ще е в пет рунда. Преди това има 7 срещи по кикбокс и още две защити на европейски титли.

Бойната галавечер ще се проведе в 3-хилядната зала „Индиго 02“, където се очаква да има сериозно българско присъствие.

На кантара Илиев демонстрира добро настроение в компанията на свои приятели, сред които ММА звездата Георги Валентинов и Александър Тосков, представител на KGP за България. Наскоро Валентинов подписа престижен договор с „Белатор“.

Полякът Грегош Марко е професионален състезател на „Перун тийм“. На сметката си има титла на UFL в стил К-1 в средна категория, аматьорски пояси на Великобритания във WKU и WFMC K-1.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.