Начало Senshi Енрико Пелегрино предизвика Милош Цветичанин на реванш по правилата на муай-тай (ВИДЕО)

Енрико Пелегрино предизвика Милош Цветичанин на реванш по правилата на муай-тай (ВИДЕО)

Енрико Пелегрино предизвика Милош Цветичанин на реванш по правилата на муай-тай (ВИДЕО)
0

Енрико Пелегрино и Милош Цветичанин предложиха един от най-атрактивните боеве на SENSHI 20, където италианецът привидно вървеше към успех със съдийско решение, но сърбинът приложи своя специалитет в края на втория рунд, за да нокаутира противника си с ляв хайкик. Енрико застана пред микрофона на Boec, за да поиска реванш, но този път по правилата на муай-тай.

Искам да предизвикам Милош в муай-тай, защото това е специалността ми. Приех да се бием в кикбокс, за да отговоря на изискванията, но смятам, че ще направим страхотен бой в муай-тай с него“, каза Пелегрино.

Цветичанин преобърна загубен мач с брутален хайкик срещу Пелегрино

В SENSHI регламентът, който е най-близък до муай-тай се нарича KWU SENSHI, докато срещата им във Варна преди две седмици се проведе в стил KWU Full Contact, което е почти класически кикбокс с много леки отклонения.

Понякога не е въпрос на нещо липсващо, а на стечение на обстоятелствата. Срещата вървеше добре. Не отлично, но все пак добре. Смятам, че водех, но в боевете един удар може да те свали и да не можеш да продължиш. Не се представих така, както се надявах, но това е опит. Следващият път ще покажа всичко, с което разполагам. Тази вечер не успях“, добави италианецът по отношение на причините за шокиращия развой на срещата.

Той призна, че е проучил добре съперника си, въпреки факта, че в предходната среща на Цветичанин се стигна до абсолютно същия развой срещу Абделила Азизу на SENSHI 19.