Начало Senshi Ексклузивно: Семи Шилт и SENSHI със специална изненада

Ексклузивно: Семи Шилт и SENSHI със специална изненада

Ексклузивно: Семи Шилт и SENSHI със специална изненада
0

Специален майсторски клас по кикбокс организират бойната гала верига SENSHI и нидерландската легенда Семи Шилт. Екслузивната тренировка, която може да направи всеки в домашни условия, ще се проведе лично от четирикратният световен шампион на сериите К1 Гран при и ще се иизлъчва оналайн.

Уроците на бойното величие Семи Шилт ще се предават във Facebook страницата на SENSHI тази събота, 11-ти април. Тренировката ще започне в 12:00 ч. (българско време) и 11:00 нидерландско.

Как може да се включите? Трябва да свалите приложението StarLeaf и да си направите регистрация. Кодът за достъп е 7262762 (може да пробвате – ако ви се появи снимка на Семи Шилт, значи регистрацията ви е успешна).  Внимание! Има една важна подробност – единствено първите 100 души, които се регистрират, ще имат възможност да се включат в майсторския клас.

#FGAUnited

Световноизвестният Семи Шилт е един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1, ашихара каратека и състезател смесените бойни изкуства. Той е четирикратен шампион от Светвните Гран При на К-1 и е единственият носител на три поредни титли. Освен в К-1 той е участвал и в двубои от ММА в шампионатите на Pride Fighting и UFC.

Легендартният боец е и инструктор в Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU) и рефер на SENSHI. Приятната изненада от SENSHI и Шилт идва малко, след след като стана ясно, че шестото издание на елитната верига се отлага заради пандемията от COVID-19.

#ОтговорниВкъщи