Начало Кикбокс и муай тай Семи Шилт подновява онлайн тренировките след Нова година

Семи Шилт подновява онлайн тренировките след Нова година

Семи Шилт подновява онлайн тренировките след Нова година
0

Още в първите дни на януари любителите на кикбокс ще могат да участват в майсторски онлайн тренировки с легендата Семи Шилт. Датата на първото за 2021 г. занимание е 5-ти януари от 21:00 ч. българско време. Достъпът отново ще е чрез платформата ZOOM, а местата са ограничени

Ето какво още пише в официалния сайт на Семи Шилт:

„На 5 януари 2021 г. живата легенда на бойните изкуства Семи Шилт ще проведе уебинар по кикбокс, отворен за обществеността. Тренировката е пригодена за домашни условия и съчетава техники за кикбокс с фитнес процедури. Не е необходимо специално оборудване или опит. Няма значение дали сте начинаещ или опитен професионалист: всеки може да се присъедини!

Това онлайн събитие е невероятна възможност да тренирате със самия Семи и да изпитате неговия уникален начин за комбиниране на първокласни тренировки и техники за бойни изкуства с много забавление и знания!“

Семи Шилт е четирикратен световен шампион на K-1 и еднократен шампион от Големия шлем в тежка категория на Glory. Той е единственият боец ​​в историята на K-1, който печели световното първенство три пъти подред, а също така споделя рекорда заедно с Ернесто Хуст за повечето спечелени Гран При – четири. Шилт е един от най-атрактивните кикбоксъри в тежка категория в историята, спечелил пет големи турнира. Той е считан за един от най-големите величия на дивизията.

В наши дни Семи управлява собствена фитнес зала и е водещ инструктор в семинари по целия свят, включително на веригата SENSHI и лагерите на Професионалната лига на KWU.

Очаквайте подробности и линк за участие!