Начало Кикбокс и муай тай Семи Шилт подновява онлайн тренировките си

Семи Шилт подновява онлайн тренировките си

Семи Шилт подновява онлайн тренировките си
0

Холандската кикбокс легенда Семи Шилт подновява онлайн тренировките си. Четирикратният шампион на сериите К-1 Гран е решил да мотивира бойци и почитатели на бойните спортове във време на пореден локдаун и много ограничения заради пандемията.

Първата демонстрация ще се проведе на 17-ти декември, четвъртък, 19:00 ч. недерландско време (20:00 ч. българско). Желаещите могат да използват платформата ZOOM и след като си направят регистрация ТУК.

Обученията този път ще са платени, но цената ще е символична, за да е достъпна за повече хора.

Семи Шилт е едно от ярките величия в историята на кикбокса и бойните спортове. Той е сред най-успешните бойци в Гран при сериите К-1, като е единственият носител на три поредни титли в тежка категория. Освен това е ашихара каратека и състезател в смесените бойни изкуства, участвал е ММА двубои в шампионатите на „Pride“ и UFC. Шилт е инструктор в Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU) и рефер на SENSHI. През пролетта той направи серия от тренировки в домашни условия заедно с SENSHI, които се радваха на огромен интерес и десетки бойци се включиха към заниманията.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.