Начало Карате Карате клуб с трогателен жест към деца

Карате клуб с трогателен жест към деца

Карате клуб с трогателен жест към деца
0

С трогателен жест към деца се прояви Спортен клуб „Сила“. Най-младият клуб по шотокан карате-до у нас обяви старт на благотворителна инициатива за Коледно-новогодишните празници. Столичният тим ще протегне ръка на семейства, които изпитват финансови затруднения, а децата им имат желание да тренират карате. От „Сила“ са подготвили подарък – екипировка и 3-месечна безплатна карта.

Ето какво написаха от клуба на своята Facebook страница:

„Скъпи приятели,

Спортен клуб СИЛА вярва, че бойните спортове и изкуства изграждат много добродетели в хората и най-вече възпитават добри качества в младото поколение.

Ние сме клуб, който не залага само на състезателния елемент в тренировката. Ние вярваме в нашата социална отговорност и каузата зад която сме застанали.

Бихме искали в най-светлите християнски празници да дадем добър пример и да протегнем ръка на няколко деца, които нямат възможност да тренират, а в същото време имат огромно желание.

СК СИЛА ще дари екипировка и 3-месечна безплатна карта на няколко деца, за да може да опитат от красотата и силата на карате. Ако познавате дете, което би се зарадвало на такъв подарък, но семейството му няма финансовата възможност, моля да се свържете с нас на съобщение в нашия профил или на посочения телефон. Весели празници! Бъдете здрави и по-добри!“

Ако познавате дете или семейство, което биха се зарадвали на такъв подарък, свържете се с клуб „Сила“.