Начало Видео Карате клуб “Сила“ с нова и по-голяма зала

Карате клуб “Сила“ с нова и по-голяма зала

Карате клуб “Сила“ с нова и по-голяма зала
0

Един от най-младите клубове по шотакан карате-до у нас – „Сила“, има повод за радост. От понеделник, тимът се радва на по-голяма, модерна и комфортна зала. Новото помещение за тренировки се намира в Зимния дворец в София и предлага двойно по-голяма площ от старата зала, която в последните месеци често се оказваше тясна да приеме всички желаещи.

Груповите тренировки ще продължат да се провеждат предимно вечер, като те ще бъдат разделени на две основни – деца и на над 15-годишни, жени и мъже.

Клуб „Сила“ бе създаден от носителя на световна и европейска титла по шотокан карате-до за 2019-та година Силвестър Гьолски, а официалният дебют бе през ноември миналата година, като още в първото състезание „Сила“ се радваше на шампиони и медалисти.

Шотокан клуб Сила дебютира с пет медала

„Както обичам да си повтарям, че „за да станеш голям, не трябва да спираш да растеш“, така беше време и да сменим залата с по-голяма. Особено покрай тази пандемия, искам да мотивираме хората и да им покажем, че въпреки всичко – ние ще продължаваме да растем – коментира двукратния световен шампион при мъжете и един от най-успешните ни национали в този спорт Силвестър Гьолски. – Колкото по-трудни стават времената, ние, хората, трябва да ставаме по-силни физически и психически, а карате е точно това – „здрав дух в здраво тяло“. Затова приканвам родителите да изберат спорт за децата си и най-много бих се радвал, ако изберат карате.“

ВИДЕО от участието на Силвестър Гьолски в предаването „BOEC.BG“ по телевизия Bulgaria ON AIR: