Начало ММА Сериозен скок за Роб Фонт в ранглистата на UFC (СНИМКА)

Сериозен скок за Роб Фонт в ранглистата на UFC (СНИМКА)

Сериозен скок за Роб Фонт в ранглистата на UFC (СНИМКА)
0

Роб Фонт се изкачи с цели 6 позиции в обновената ранглиста на UFC в категория „петел“.

Това е благодарение на успеха, който той записа над Марлон Мораеш с технически нокаут в първия рунд на събитието UFC Fight Night 183.

От днес Фонт е под номер 5 в класацията, докато преди седмица той дори бепе извън първата десетка. Бразилецът Мораеш пък губи 4 позиции, изпадайки от топ 5, и вече е 7-и.

Коди Гарбрандт влезе в топ 3, което е прогрес с 1 място спрямо предходното му класиране.

Франки Едгар и Хосе Алдо също прогресират с по една позиция като от днес те са съответно 4-и и 6-и.

Педро Муньос прави най-голям регрес. Той губи две места и вече е под номер 8. Джими Ривера, Рафаел Асунсао и Доминик Круз пък губят по 1 позиция. От днес те са под номер 9, 10 и 11.

Лидер, след шампиона Пьотр Ян, продължава да бъде Алджамейн Стърлинг, който е следван от Кори Сандхаген.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".