Начало Senshi Ернесто Хуст за SENSHI 5: Видях много добри битки (ВИДЕО)

Ернесто Хуст за SENSHI 5: Видях много добри битки (ВИДЕО)

Ернесто Хуст за SENSHI 5: Видях много добри битки (ВИДЕО)
0

Живата легенда на К-1 Ернесто Хуст остана очарован от битките на петото издание на SENSHI. Четирикратният шампион на К-1 в тежка категория присъства на грандиозната бойна галавечер и дори взе участие като рефер и коментатор на някои битки.

Бившият боец, познат още като „Mr. Perfect“, изрази задовлството си и от фактът, че на SENSHI 5 имаше много оспорвани битки между класни бойци. Това бе

„Като миналия път видях много добри битки. Всички показаха висок боен дух. Тълпата подкрепяше бойците и се забавляваше. Мисля, че нивото е добро и мач-мейкърите свършиха добра работа. Видях балансирани битки межу добри бойци и затова нямаше много нокаути. Харесвам нокаути, но когато са в битка между двама добри бойци. Когато единият от двамата не е добър, не ми харесва да видя нокаут.

Нокаутьорът от близкото минало добави, че SENSHI може да се превърне в още по-силна и по-голяма организация, тъй като вижда, че битките са на високо ниво.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".