Начало Senshi Европейският шампион на SENSHI при най-тежките излиза срещу корав румънец след седмица

Европейският шампион на SENSHI при най-тежките излиза срещу корав румънец след седмица

Европейският шампион на SENSHI при най-тежките излиза срещу корав румънец след седмица
0

Ахмед Крънич (Босна и Херцеговина) ще се завърне на сцената на SENSHI 20 след седмица и то в ролята си на действащия европейски шампион в категория 95+ кг. Негов противник в стил KWU Full Contact ще бъде Флорин Иваное (Румъния).

Крънич несъмнено влиза в срещата от позицията на фаворит. Освен короната на SENSHI, той притежава още европейската титла на WAKO Pro K1 от 2019 г. и сребърни медали от световния шампионат на WAKO през 2017 г. и европейския през 2018 г.

Иваное от своя страна е вице-национален шампион на Румъния и сребърен медалист от DFS шампионата през 2023 г.

И двамата притежават внушителни габарити. Босненецът е висок цели 199 см. и поддържа лично тегло от над 116 кг. Румънецът пък е 192 см. висок при 101 кг. Предстои обаче да се претеглят на официалния кантар на 23 февруари, за да можем да обявим с по-голяма точност теглото им.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.