Начало Senshi Ахмед Крънич с категорична победа в Истанбул (ГАЛЕРИЯ)

Ахмед Крънич с категорична победа в Истанбул (ГАЛЕРИЯ)

Ахмед Крънич с категорична победа в Истанбул (ГАЛЕРИЯ)
0

Звездата на SENSHI Ахмед Крънич победи след тотална доминация турчина Кадир Ялдъръм. Двамата бяха част от галавечерта на Loca Fight Club в Истанбул.

Още от самото начало босненецът демонстрира страхотна тактическа и техническа подготовка. Той контролираше ситуацията на ринга срещу националния състезател на Турция през цялото време.

С всяка следваща секунда предимството на Крънич нарастваше, като в края на третия рунд съдията отброи нокдаун на Ялдъръм след тежки попадения. Турчинът все пак продължи и довърши битката пред домашна публика.

Решението не бе трудно за взимане.

„Доволен съм от представянето си. Проведохме мача по плана, изготвен от отбора ми. Атакувах краката му със силни лоу кикове, търсех и корема. Той е опасен нокаутьор и имахме стратегия как да се пазя. Бях близо да го нокаутирам, но се справи с отброяването“, коментира Крънич.

„Благодаря на Бог, че нямам контузии. Следващият ми мач ще е в Сараево, на турнира No Limit (1 октомври), което е последен тест преди световната купа“, добави боецът.

Ахмед Крънич е част от Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU).

Записа три поредни победи на SENSHI – срещу Деян Топалски, Виталий Ишахнели и Бадр Фердаус.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.