Начало Бокс Андерсон Силва с джентълменски жест към приятелката на Тито Ортис

Андерсон Силва с джентълменски жест към приятелката на Тито Ортис

Андерсон Силва с джентълменски жест към приятелката на Тито Ортис
0

Андерсон Силва показа за пореден път, че е повече от голям спортист. Живата легенда на ММА нокаутира неговия бивш колега от UFC Тито Ортис за по-малко от две минути миналия уикенд, но след това направи джентълменски жест към Тито и приятелката му.

Двамата бойци е трябвало да пътуват на един и същи полет след битката им и дори е трябвало да седят един до друг в първа класа. Това означавало, че приятелкиата на Тито, Амбър Милър, оставала без място в първа класа. „Паяка“ показал джентълменство и отстъпил мястото си на дамата.

„В момента съм в полет първа класа към Ел Ей. Мисля, че Андерсон току що направи най-голямото нещо, което може да направи за мен, за което съм благодарен. Авиолинията обърка билетите ми и той трябваше да седи до мен. Въпреки това, той отстъпи мястото си на приятелкиата ми Амбър. Андерсон Силва, ти си човека! Невероятен човек. Дори след битката, ти показа джентълменство. Имаш моето уважение„, каза Тито в Instagram история.

Силва, който е считан за един от най-обичаните бойци от феновете, може да се похвали с два успеха на ринга тази година. Преди да нокаутира Тито, той победи с единодушно съдийско решение бившия шампион на WBC в средна категория Хулио Сезар Чавес-младши.

След победата миналия уикенд Силва заяви, че на планира да окача ръкавиците, а ще търси двубой с някой от братята Пол.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".