Начало Бокс Андерсон Силва препарира Тито Ортис (видео)
0

Андерсон Силва препарира Тито Ортис (видео)

Андерсон Силва препарира Тито Ортис (видео)
0

Андерсон Силва продължава да трупа позитиви на боксовия ринг. „Паяка” спечели битката на бившите световни шампиони в UFC, при това го направи по наистина впечатляващ начин.

Бразилецът нокаутира още в първия рунд Тито Ортис на галавечерта във Флорида. Сблъсъкът се очакваше с огромен интерес, предвид заканите, които долетяха от американеца. Преди двубоя той обеща на феновете зрелище и нокаут, но едва ли си е представял, че събитията ще се развият по този начин.

Срещата приключи за 80 секунди. Силва бе притиснат в ъгъла от Ортис, който го засипваше с удари, но предимно в ръкавиците. И в момента когато публиката очакваше сериозно попадение, то дойде, но от „Паяка”. Андерсон намери с брутално дясно кроше Тито в главата, след което вкара още два удара и го „препарира” 40 секунди преди сирената.

Очаквано, веднага след победата си Силва поиска мач с който и да е от братята Пол. Бразилецът от доста време опитва да си уреди среща с Ютубърите, което ще му донесе огромни приходи. Засега обаче те отказват и не са съгласни за такъв развой.