Начало Джудо Двама родни джудисти са на тежък лагер във Валенсия

Двама родни джудисти са на тежък лагер във Валенсия

Двама родни джудисти са на тежък лагер във Валенсия
0

Националите по джудо Божидар Темелков и Борис Георгиев се подготвият в една от най-добрите джудистки школи в Европа.

В момента те са на лагер във Валенсия, научи Boec.BG. Така ще имат отличен трамплин за началото на новия квалификационен цикъл за Олимпийските игри в Париж 2024.

Темелков тренира здраво, за да си върне формата за Европейската купа в Дубровник, която е след месец. Седмица по-късно ще се пусне и на Европейската купа в Малага. Божидар ще прекара още две седмици на тежки тренировки във Валенсия.

Георгиев пък е готов да участва още след десет дни на силното Гран При в Загреб.

Треньорите, системата и начините на тренировка във Валенсия са изцяло насочени към джудистите на най-високо ниво. Условията на лагера са отлични и прилягат за професионална подготовка.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.